DIS-Norge
 
  English Norsk  

mai 2010

Hvorfor skriver DIS-Norges leder blogg?

Jeg har ikke tenkt å skrive dagbok for å fortelle dere alt hva jeg holder på med eller at jeg nettopp har ryddet i garasjen, selv om jeg faktisk har gjort det. Denne bloggen er ment å være innspill fra meg i første rekke om aktiviteter jeg deltar på som det kan være interessant for meg å formidle noe videre fra og/eller der jeg kunne tenke meg at det kom inn noen kommentarer.

Jeg er opptatt av at medlemmer og tillitsvalgte skal kunne komme med innspill på det som skjer (og ikke skjer) og at denne bloggen skal være en alternativ måte å få til dette på.

Innleggene mine vil komme dersom det er noe nytt å ta opp og jeg har ingen ambisjoner om daglige eller ukentlige bidrag hvis det ikke er grunnlag for det. Starttidspunktet ble april 2007 og jeg har forsøkt å gjenskape de aktivitetene denne perioden som burde høre hjemme i en slik rapportering sett fra mitt ståsted.

 

Hamarøy

I filene nedenfor finner du avviste i 1900 manntall for Hamarøy

 

Moskenes

I filene nedenfor finner du Fiskere fra Moskenes kommune, omkommet i tiden 1847-1947 og Omkomne og falne i krigen 1940-1945

 

Nordland

Under dette menypunktet finner du forskjellige kilder og kilderelatert materiale for Nordland.

 

DISchat "Ofte Spurte Spørsmål" (OSS)

Innhold:
Innlogging
Teknisk
Chatting
Navn
Kanaler
Privat
Smilefjes
Symboler
IE problemet
Norske tegn
Cache
Mer hjelp

Vi ønsker at du skal ha så mye utbytte som mulig av ditt besøk på DISchat, derfor anbefaler vi deg å sette deg inn i retningslinjene. Ved å følge disse får vi en hyggelig chat hvor folk trives, og du vil få glede av kanalen allerede fra første besøk!