DIS-Norge
 
  English Norsk  

Finn ut hvem du er med Slekt og Data

Mange følger ivrig med på programmer som «Hvem tror du at du er» og «Anno». For å finne alle de spennende historiene som kommer frem i programmene har man brukt slektsforskning som verktøy. Gjennom å møte opp på et av våre arrangementer får du hjelp til å finne de spennende historiene i din egen familie.

Slekt og Data er en frivillig organisasjon for alle som er interessert i slekts- og personhistorie, uavhengig av kunnskap og erfaring. Dersom du har lyst til å lære mer om hvordan du kan finne din egen historie, er dette organisasjonen for deg.

Arrangementer over store deler av landet

Fremover blir det arrangert en rekke kurs og aktiviteter som kan hjelpe deg i gang med å finne ut hvor du kommer fra.

Blant annet tilbyr våre erfarne medlemmer slektshjelp på Oslo Byarkiv hver torsdag mellom klokken 12 og 18.

I Trondheim tilbys det hjelp på Statsarkivet i Trondheim, Dora, mellom 10 og 13 hver tirsdag.

Det foregår også lignende typer aktiviteter flere andre steder i landet. Du finner en full oversikt over det som skjer her.

Foregår det ingen arrangement der du bor?

Ikke fortvil. I heftet «Slektsforskning på 1-2-3»  finner du enkle tips til hvordan du kan komme i gang med slektsforskningen din på egenhånd. Vi har også et forum du kan oppsøke for å få hjelp til dine slektspørsmål.

Ønsker du å bli medlem?

Et medlemskap inkluderer medlemsbladet Slekt og Data 4 ganger i året, tilgang til nettsidene våre, samt mulighet til å delta på møter, foredrag og kurs. Alt for kun 500 kroner i året.

Velkommen! Her kan du melde deg inn>>

Foto: Finnmark Fylkesbibliotek