DIS-Norge
 
  English Norsk  

Hvorfor skriver DIS-Norges leder blogg?

Jeg har ikke tenkt å skrive dagbok for å fortelle dere alt hva jeg holder på med eller at jeg nettopp har ryddet i garasjen, selv om jeg faktisk har gjort det. Denne bloggen er ment å være innspill fra meg i første rekke om aktiviteter jeg deltar på som det kan være interessant for meg å formidle noe videre fra og/eller der jeg kunne tenke meg at det kom inn noen kommentarer.

Jeg er opptatt av at medlemmer og tillitsvalgte skal kunne komme med innspill på det som skjer (og ikke skjer) og at denne bloggen skal være en alternativ måte å få til dette på.

Innleggene mine vil komme dersom det er noe nytt å ta opp og jeg har ingen ambisjoner om daglige eller ukentlige bidrag hvis det ikke er grunnlag for det. Starttidspunktet ble april 2007 og jeg har forsøkt å gjenskape de aktivitetene denne perioden som burde høre hjemme i en slik rapportering sett fra mitt ståsted.

Og er det noen som lurer på hvorfor de fleste omtales med fornavn? Så er det fordi jeg syns det er en måte som godt nok synliggjør hvem jeg mener, men samtidig gir det den omtalte litt vern mot for mange treff dersom noen søker med motorene på nettet. Er du likevel i tvil og har behov for mer rettledning, så kan du jo ta kontakt med meg på leder@disnorge.no

Jeg har ikke for vane å løpe rundt med kamera, så bildene i bloggen er det andre som står bak. Så langt får jeg kreditere Liv på kontoret for de fleste. Takker for det.

I forbindelse med turen til USA i august 2008 ble jeg pålagt å ta med kamera og fikk en hurtigopplæring. Deretter er de aller fleste bildene mitt ansvar.