DIS-Norge
 
  English Norsk  

Tilbake i virksomhet

Blogglisten

 Siden før jul har jeg vært syk og sykemeldt. Men nå er jeg friskmeldt igjen. Det som startet med en "vanlig forkjølelse" ville liksom aldri slippe taket igjen. Men med medikamenter og tålmodighet er det mye som kan utrettes.

Siden jeg i lengre tid har vært borte fra mine sivile jobber, har det heller ikke vært riktig å blogge daglig selv om fristelsen har vært der flere ganger. Noen innlegg har det blitt i perioden da jeg har vært sykemeldt delvis.

At størstedelen av kontoret også ble sykemeldt omtrent samtidig med meg gjorde ikke situasjonen bedre. Men jeg tror de har det adskillig tøffere enn meg nå. Det er nemlig ingen som gjør jobben deres når de er borte.

Jeg må imidlertid si at det er interessant å se hvor mye som skjer selv om en selv ikke kan bidra. Mesteparten av aktivitetene våre, de gjennomføres og styres av distriktslaga. Og de har pågått uberørt av den sentrale sykdommen.

Vi har mange flinke folk som står på slik at hjulene holdes i gang.

Jeg har nok gått glipp av en radioopptreden eller to og noen invitasjoner til TV-program har jeg også takket nei til. Men jeg har sittet hjemme og lyttet og sett på dem som kunne stille opp og er takknemlig for det. Og innsatsen deres har vært veldig bra.