DIS-Norge
 
  English Norsk  

Nå er medlemskontingenten sendt ut

Velkommen til et nytt år i DIS-Norge, Slekt og Data. Nå skal du ha fått en e-post med betalingsinformasjon for å kunne fornye medlemskapet ditt hos oss. Eller en eFaktura i nettbanken om du benytter deg av dette. Vi håper du fortsatt vil være en del av Norges største organisasjon for slektsforskere.

Betaler du innen fristen 20.januar, rekker vi å sende deg årets første nummer av Slekt og Data før det nåværende medlemskapet ditt utløper.

Du lurer kanskje på hvorfor du skal fortsette medlemskapet ditt? Her kommer noen gode grunner:

  • Som medlem i DIS-Norge, Slekt og Data er du en del av et faglig fellesskap med over titusen andre som deler din interesse for slekts- og personhistorie, og som kan hjelpe deg videre i jakten på å finne dine røtter.
  • Som medlem får du blant annet tilbud om kurs og foredrag. Du får også mulighet til å delta på medlemsmøter hvor du møter andre som deler din interesse for slektsforskning.
  • Du får medlemsbladet Slekt og Data fire ganger i året, og tilgang til lokale magasiner fra flere distriktslag.
  • På nettsidene våre finner du Norges største samling av kilder og informasjon som hjelper deg videre med din slektsforskning.
  • Andre slektsrelaterte tilbud

Har du ikke fått denne mailen? Det kan skyldes flere ting:

  1. Det er av og til litt etterslep fra e-posten blir sendt til du mottar den. Dette gjelder også for efaktura. Hvis du ikke har mottatt medlemskontingenten i løpet av de næreste dagene er det fint om du tar kontakt med kontor@disnorge.no.
  2. Har du sjekket spam-filteret/søppelkassen i e-posten din? Av og til kan ting havne der.
  3. Har du oppgitt riktig e-post-adresse i medlemsregisteret vårt? Noen ganger må man skifte e-post-adresse av ulike grunner, men husker kanskje ikke å oppdatere adressen på steder den er registrert. Om vi ikke har din riktige e-postadresse kommer dessverre ikke betalingsinformasjonen frem til deg. Du kan lett endre e-postadressen din ved å logge deg inn på disnorge.no og gå inn på Min Side. Har du glemt innloggingsinformasjonen din kan du gå inn på Glemt passord? og endre den der.