DIS-Norge
 
  English Norsk  

Slektsforskerdagen 2016

Siste lørdag i oktober stiller erfarne slektsforskere opp og hjelper deg å finne din slektshistorie. Helt gratis.

Slektsforskerdagen arrangeres i regi av Slekt og Data. Over store deler av landet blir det arrangert en rekke gratis kurs, arrangement og ulike foredrag om slektsforskning.  Ikke minst sitter det erfarne slektsforskere klare til å hjelpe deg å finne din historie.

– Alle familier har sine unike historier. Slektsforskerdagen er en anledning nybegynnere til å få hjelp til å komme i gang med egen slektsforskning. For erfarne slektsforskere innbyr dagen til inspirasjon, en anledning til å møte og dele erfaringer med likesinnede -  og kanskje til og med lære noe nytt eller knekke en slektsnøtt.

Har du spørsmål om: 
- hvordan du skal komme i gang med slektsforskning?
- hvordan søke i kilder?
- tolkning av gotisk skrift?
- slektsnøtter du ikke klarer å knekke?

Ta en tur innom Slektsforskerdagen og få tips, hjelp til å søke eller inspirasjon til å begynne en spennende reise i din egen historie!

Tema, foredrag og arrangement kan variere i de ulike distriktslagene. Følg med på de enkelte distriktslags nettsider eller aktivitetskalenderen for å finne ut hva som skjer når og hvor.  Merk at Slektsforskerdagen enkelte steder også kan arrangeres andre dager enn 29. oktober. Følg med på ditt lokallags nettside.