DIS-Norge
 
  English Norsk  

Står du oppført med riktig e-postadresse hos oss?

I uke 2 sender vi ut faktura for medlemskontingenten 2017 til alle våre medlemmer. Denne blir sendt ut på e-post. For at vi skal nå frem til deg er det derfor viktig at du står oppført med riktig e-postadresse i vårt medlemsregister.

Vi ber deg derfor om å logge inn på Min side og sjekke at personopplysningene du står oppført med fremdeles stemmer. Om de ikke gjør det kan du enkelt endre dette selv der. Sjekk også gjerne at du står oppført med riktig adresse, slik at du er sikkert på at du vil motta fremtidige numre av Slekt og Data.

Slik finner du Min side
Du kommer deg inn på Min side ved å logge deg inn via Pålogging, som du finner til venstre under hovedmenyen på nettsiden vår. Innloggingsboksen ser slik ut:  

Har du glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få dette tilsendt fra denne siden.

Sikre at du forblir medlem også i 2017 ved å stå oppført med riktig e-postadresse
Om du står oppført med feil e-postadresse vil du ikke få kontingentkravet eller de påfølgende e-postene med purring som vi sender ut. Det kan i ytterste konsekvens føre til at medlemskapet ditt står ubetalt og vil bli stoppet selv om du fortsatt ønsker å være medlem i 2017. Det er kjedelig for både deg og oss!