DIS-Norge
 
  English Norsk  

Trenger du julegavetips?

Hva med å gi bort et medlemskap i Slekt og Data til dine nære og kjære?

Å finne ut hvor man kommer fra er et iboende behov hos de fleste av oss.

Det kan være mange grunner til at man ønsker å finne ut mer om røttene sine. Noen ønsker bare å lære mer om sin egen slekt. Andre har konkrete familienøtter de ønsker å knekke. Kanskje man har familiemedlemmer som aldri ble nevnt? Adopsjoner og barn utenfor ekteskap er eksempel på tema som lenge ikke ble snakket om. Eller kanskje har man kommet over et gammelt bilde som har vekket nysgjerrigheten? 

Medlemsblad, møteplasser og tilgang til nettside

Slekt og Data er veien inn i egen historie. Et medlemskap hos oss koster 450 kroner ut året. Da får man tilgang til flere medlemsfordeler. En av disse er medlemsbladet vårt som kommer ut fire ganger i året. Dette tar opp ulike tema som inspirerer og hjelper en videre i slektsforskningen sin. Man får også muligheten til å delta på flere kurs og møter, som blir arrangert over hele landet. Der møter man likesinnede med samme interesse, og blir en del av et fagmiljø på over 10 000 andre medlemmer.

Høres dette ut som noe for noen du kjenner? Da kan du bestille et gavemedlemskap ved å sende oss en e-post på kontor@slektogdata.no innen 14. desember. Vi sender deg da årets siste nummer av medlemsbladet vårt og en bekreftelse på medlemskapet, slik at du har noe å pakke inn og legge under juletreet til dem du er glad i.

Foto Henriksen& Steen a.s/Oslo Museum