DIS-logo
DIS-Finnmark

 Kurs i TMG  
XNyheter
Om laget
Artikler
Artikler

Kurs i slektsforskning ved høyskolen i Volda

Høyskolen i Volda og DIS-Norge har i
samarbeid utviklet kurs i slektsforskning – kompetansegivende høyskolekurs med studiepoeng.  Kurset er edb-basert hvor du følger forelesninger på nett, kommuniserer med lærere og medstudenter og leverer oppgaver. Du leser og kommuniserer når det passer deg i forhold til jobb m.m. Dog må oppgavene leveres innen fastsatte tidspunkt.

 Jeg har fulgt kurset i vår og kan varmt anbefale kurset. Her lærer du fremgangsmåter i slektsgransking, nyttige kilder, arkiver som finnes, smarte tips m.m. Det er ikke krav om forhåndskunnskap og du vil helt fint kunne følge kurset om du er helt nybegynner. De noe erfarne får også nyttige verktøy i hobbyen.  Dette er et morsomt studium hvor lesingen går lett og man blir undersøkende i de kilder som pensum omfatter. Selv opplevde jeg at plutselig var det slutt på pensumlitteraturen faktisk nesten 2 måneder før siste oppgave skulle leveres.  

http://hivolda.studiehandbok.no/hivolda2/content/view/full/19027
http://www.hivolda.no/slekt

DIS-Finnmark kan gi stipend om noen ønsker å ta kurset samt forplikte seg til å holde jevnlige lokale møter der de bor gjerne med foredrag over temaene man har lest.  Ta kontakt du er interessert.

Med vennlig hilsen
Gunnhild S. Engstad
leder@fi.disnorge.no
tlf: 95108754


 

 

KONTAKT OSS:

DIS Finnmark
v/Gunnhild Engstad
Idrettsv. 43
9600 Hammerfest

epost@fi.disnorge.no


Leder:
Gunnhild Engstad

Styremedlem:
Knut Fagerhaug

Varamedlem:
Per-Øystein Utstrand

Bli medlem!

 
X