Slektsforum Slektsforum
DIS-Norge
 
 HjelpHjelp    SøkSøk     Logg InnLogg Inn  Bli medlemBli DIS medlem  engelsk
Hvordan logge på? Les her om registrering og pålogging.
Start nytt emne    
Vis forrige emne :: Vis neste emne  
Av Innlegg
Skjult navn



Ble registrert: 04 Aug 2011 10:05:09
Innlegg: 220
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Feb 2012 21:58:10    Tittel: HTML Svar med Sitat

Hei

Hvor skal jeg henvende meg for å få skrudd på HTML..?
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 07 Des 2004 05:14:55
Innlegg: 1680
Bosted: KONGSBERG

InnleggSkrevet: 02 Feb 2012 22:07:11    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Nå må du forklare nærmere, for dette vil ingen forstå.

html er et markeringsspråk for formatering av nettsider. Alle nettlesere som Internet Explorer, Firefox, Google Chrome og andre leser html automatisk.

Se her: Info om HTML

Hva er det du ikke får til?
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 04 Aug 2011 10:05:09
Innlegg: 220
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Feb 2012 22:40:40    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Når man skriver innlegg har man VALG på høyre side, her står det HTML er av, BBCode er på, smil er av.
Får ikke lagt ut linker i mine innlegg :/ Antar at det er fordi HTML ikke er aktivisert? leste videre under hjelpesiden og der står det at man ikke kan skru dette valget av og på selv...

Litt klønete forklart, håper det var godt nok
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 03 Nov 2006 10:10:00
Innlegg: 11674
Bosted: KONGSBERG

InnleggSkrevet: 02 Feb 2012 22:54:08    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Test:
Kildeinformasjon: Akershus fylke, Nes, Ministerialbok nr. I 5 (1815-1835), Fødte og døpte 1817, side 30-31.
Permanent sidelenke: http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=7656&idx_id=7656&uid =ny&idx_side=-19
Permanent bildelenke: http://www.arkivverket.no/URN:NBN:no-a1450-kb20061103040364.jpg

HTML er Av....

Ingen problemer med å legge ut lenker.

Mvh
Else B.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 07 Des 2004 05:14:55
Innlegg: 1680
Bosted: KONGSBERG

InnleggSkrevet: 02 Feb 2012 23:17:17    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Som Else B har jeg også HTML av og ingen problemer med å legge ut linker via URL knappen.

Det eneste jeg vet som kan lage problemer er at du har nektet mulighet for programmet å åpne popup-vinduer, siden URL-knappen åpner opp et popup-vindu du kan skrive lenken inn i.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 27 Mai 2007 01:55:32
Innlegg: 3301
Bosted: BODØ

InnleggSkrevet: 02 Feb 2012 23:28:13    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Hvorfor ikke bruke Lailas oppskrift for å lage lenker? http://www.disnorge.no/slektsforum/viewtopic.php?t=32791
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 04 Aug 2011 10:05:09
Innlegg: 220
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 03 Feb 2012 00:02:15    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Det er jo typisk, men nå for første gang på lenge ser det faktisk ut til å fungere.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 12 Nov 2005 09:11:03
Innlegg: 1652
Bosted: TRONDHEIM

InnleggSkrevet: 03 Feb 2012 15:35:56    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Hei Kristine Smile

Jeg vet ikke hvordan du går frem for å legge inn lenker her på forumet, men jeg ser du har hatt noen problemer tidligere. Det ser ut som om at lenkene dine "knekker" i to, og dermed ikke fungerer. Se bla. på dette innlegget ditt: http://www.disnorge.no/slektsforum/viewtopic.php?p=475361#475361 hvor siste del av lenken ikke er med. Jeg vil anbefale deg å prøve å trykke på "URL"-knappen til høyre over vinduet der du skriver innlegg. Da vil det sprette opp et felt hvor du limer inn lenken, og da skal det i prinsippet ikke kunne gå galt. Hvis du bare limer rett inn så har det vist seg at det går galt med enkelte.

Prøv gjerne ut denne løsningen, og gi tilbakemelding om det hjelper eller ikke Smile
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 04 Aug 2011 10:05:09
Innlegg: 220
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 03 Feb 2012 15:44:20    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Hei Per-Olav

Takk Smile jeg pleier bare crtl+c ctrl+v for å sette inn url i innlegg... hehe.. den knappen oppe til høyre har ikke jeg tenkt på.
Skal si i fra neste gang jeg bruker den Smile
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 04 Aug 2011 10:05:09
Innlegg: 220
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 03 Feb 2012 20:40:36    Tittel: Re: HTML Svar med Sitat

Tusen takk for tipset!! Nå funker URLéne Smile Smile Smile
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Vis Innlegg fra:   
Start nytt emne Alle klokkeslett er EET (Europa)
Side 1 av 1
 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye emner i dette forumet
Du kan ikke svare på emner i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp filer til dette forumet
Du kan ikke laste ned filer fra dette forumet


Powered by phpBB 2.0.14 © 2001, 2002 phpBB Group