Slektsforum Slektsforum
Slekt og Data
 
 HjelpHjelp    SøkSøk     Logg InnLogg Inn  Bli medlemBli DIS medlem  engelsk
Hvordan logge på? Les her om registrering og pålogging.
Dette forumet er stengt, du kan ikke starte nye, svare på eller endre emner    
Vis forrige emne :: Vis neste emne  
Av Innlegg
Skjult navn



Ble registrert: 06 Des 2004 09:44:53
Innlegg: 108
Bosted: NÆRBØ

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 18:07:54    Tittel: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Hei !

Sitter med en batch for Skjeberg
Norway 1875 Census part 1
Film: 004296378
Batch: 109
Nedlastet: 2009-03-09 16:49:

og har problemer med å registrer avlingene. Feilen
er at systemet ikke godtar brøkangivelser. Kun hele tall.

Er dette en kjent feil ? Første gang dette har hendt
i min registrering.

Hva skal jeg gjøre ?


mvh

Rune Wiik
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 29 Apr 2008 06:51:29
Innlegg: 541
Bosted: ÅLGÅRD

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 18:15:55    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Bruker du skråstrek (/) når du prøver å registrere den?
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 18 Nov 2004 08:36:08
Innlegg: 118
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 18:18:56    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Hei!
Det samme har skjedd med meg. Jeg bruker / når jeg registrerer.
Mvh Terje
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 05 Des 2004 12:24:30
Innlegg: 87
Bosted: VATNESTRØM

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 18:32:31    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Brøker for utsæd har gått helt greit her. Vet ikke hva det kan skyldes. Operativsystem? Visse kretser/batcher? Mellomrom før eller etter skråstreken? Skråstrek på shift + sju-tallet eller på talltastene til høyre på tastaturet? (jeg har brukt den på 7-tallet da jeg bruker bærbar maskin, og det har gått helt greit)
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
Skjult navn



Ble registrert: 18 Nov 2004 08:36:08
Innlegg: 118
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 18:35:01    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Hei!
Problemet har oppstått i ettermiddag. Har prøvd begge varianter, men ingen av dem godtas.
Mvh Terje
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 17 Des 2004 08:14:36
Innlegg: 1179
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 19:30:33    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Brøkstrek skal kunne registreres på avling. Kan du/dere gi nærmere info om hvor dette ikke er mulig å registrere?
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
Skjult navn



Ble registrert: 18 Nov 2004 08:36:08
Innlegg: 118
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 19:47:47    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Hei!
Får ikke brukt tegnet / i skjemaet for reg. av udsæd. Kan bruke / i personregistreringsskjemaet (men der har jeg jo ikke bruk for det).

Mvh Terje
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 07 Okt 2008 04:10:16
Innlegg: 4247
Bosted: MANDAL

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 20:49:05    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Det problemet fikk jeg også nå. Nytt problem, for det har vært mulig å ta brøk på avlinger før (sist i natt,- da fungerte det fint). Det endte med at jeg registrerte blank på felt med brøk for å få ferdig batchen,- annet var ikke mulig.
Venter med registrering av flere og ser om det kommer beskjed om at det er fikset, eventuelt hva vi skal gjøre.

Mvh
Linda W
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 06 Des 2004 09:44:53
Innlegg: 108
Bosted: NÆRBØ

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 20:50:11    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Hei igjen !

Vet ikke om du har fått løstmitt problem, men
som en annen har sagt har det oppstått i
ettermiddag. Sente inn en registrering ca. 1200
idag hvor alt gikk greit.

Har forsøkt å lime inn 1/4, begynne etter et blant tegn
brukt skråstreken på talltastaturet osv, men intet hjalp.

Feltene for kveg og utsed ser ut til kun å akseptere
tall, men tidligere kunne de også akseptere bokstaver
og tegn.

Kan det tenkes at noe har skjedd i USA med de batchene
som har blitt distribuert i ettermiddag? F.eks. at det er lagt
inn en kontrollmekanisme som har blitt litt for streng?

mvh

Rune Wiik
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding
Skjult navn



Ble registrert: 17 Des 2004 08:14:36
Innlegg: 1179
Bosted: OSLO

InnleggSkrevet: 02 Mar 2009 20:56:22    Tittel: Re: Problem med registrering av Type 2 Svar med Sitat

Problemet er meldt inn, de sjekker saken. Kommer tilbake når jeg får tilbakemelding
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Besøk Medlemmets Nettside
Vis Innlegg fra:   
Dette forumet er stengt, du kan ikke starte nye, svare på eller endre emner Alle klokkeslett er EET (Europa)
Side 1 av 1
 
Gå til:  
Du kan ikke starte nye emner i dette forumet
Du kan ikke svare på emner i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke laste opp filer til dette forumet
Du kan ikke laste ned filer fra dette forumet


Powered by phpBB 2.0.14 © 2001, 2002 phpBB Group