DIS-Norge
 
  English Norsk  

Donering med Paypal

Hjelp oss å gjøre Gravminnedatabasen enda bedre!

Gravminnebasen er et uunnværlig verktøy for alle slektsforskere, og er en gratistjeneste DIS-Norge tilbyr for å gjøre slektsforskning enklere for egne medlemmer – og andre som leter etter sine forfedre. Gravminnebasen er et enormt dugnadsprosjekt og mottar ingen form for økonomisk støtte. Via donasjon med PayPal får nå også ikke-medlemmer en enkel mulighet til å gjøre basen enda bedre - til glede for fellesskapet. All økonomisk støtte vil bli brukt til å videreutvikle og forbedre Gravminnedatabasen.

Gravminnedatabasen er bygd opp av frivillige og har i dag over 2,5 millioner registrerte poster, unike bilder av gravminner, og har siden oppstarten i 2004 hatt over hundre millioner søk. Gravminner gir deg en unik mulighet til å finne slektninger i perioden etter 1900 hvor tilgangen til folketellinger og kirkebøker er begrenset. Gravminner er under kontinuerlig endring og basen blir større dag for dag. 

Støtt oss via PayPal 
All økonomisk støtte blir brukt til å videreutvikle og forbedre Gravminnedatabasen – til glede for alle slektsforskere, også ikke-medlemmer. Du bestemmer selv beløpet. Alt hjelper.  Benytt din PayPal-konto eller kredittkort for donasjon. For å donere klikker du på donasjonsknappen til høyre og følger instruksene. Du kan velge enten å logge inn på din PayPal-konto eller donere direkte fra ditt kredittkort (PayPal-konto er ikke nødvendig). På forhånd tusen takk for støtten!

Bli medlem i Norges største organisasjon for slektsforskere!
Er du interessert i slektsforskning og er en av de mange tusen som bruker Gravminnedatabasen er du selvfølgelig også hjertelig velkommen til å bli medlem i DIS-Norge, Slekt og Data.

Om DIS-Norge, Slekt og Data
DIS-Norges formål er å skape digitale og lokale møteplasser for alle som er interessert i slekts- og personhistorie, spre kunnskap om dette, og forøvrig stimulere til bevaring, dokumentasjon og formidling av slekts- og personhistorier.

Delta på dugnaden