DIS-Norge
 
  English Norsk  

Medlemsfordeler

BLI MEDLEM I NORGES STØRSTE ORGANISASJON FOR SLEKTSFORSKERE
Et medlemskap i Slekt og Data koster 500 kroner for 2017. Husstandsmedlemsskap koster 350 kroner.

Ja, jeg vil bli medlem i Slekt og Data >>


MEDLEMSFORDELER:

Faglig fellesskap lokalt og digitalt
Alle familier har sine unike historier, og gjennom slektsforskning kan du lære mer om egen historie og bringe kunnskapen om fortiden videre til nye generasjoner. Som medlem i Norges største organisasjon for slektsforskere, blir du en del av et faglig fellesskap med ti tusen andre som deler din interesse for slekts- og familiehistorie, og som kan hjelpe deg videre i jakten på å finne dine røtter. Som medlem i Slekt og Data blir du tilknyttet et av våre 18 distriktslag. I tillegg finnes også mange lokale grupper hvor du kan delta. Lagene og gruppene arrangerer ulike aktiviteter, møter og kurs som er både nyttige og sosiale. Som medlem får du nyttige tips, hjelp til hvor og hvordan du kan søke i kilder, og ikke minst inspirasjon til å begynne en spennende reise i din egen historie!

Kurs, foredrag og aktiviteter der du bor
Våre lokale lag og grupper arranger årlig over 800 ulike kurs, foredrag og samlinger over store deler av landet. Her kan du både få faglig påfyll og utveksle erfaringer med likesinnede som deler din interesse. Nybegynnerkursene våre er populære og en god anledning til å lære mer om hvor og hvordan du søker. Slektskafeene som er uformelle samlingssteder hvor man hjelper hverandre med store og små slektsnøtter. Oversikt over hva som skjer hvor kan du finne på det enkelte distriktslags hjemmeside.

Nettressurser
På nettsidene våre finner du Norges største samling av kilder og informasjon som hjelper deg videre med din slektsforskning.
Slektsforum er vårt digitale forum hvor du kan sende inn spørsmål du lurer på og få svar fra andre medlemmer.
Gravminner gir deg en unik mulighet til å finne slektninger i perioden etter år 1900, hvor tilgangen til kirkebøker og folketellinger er begrenset.
Genealogiske ressurser er vår enorme lenkesamling av slektsrelevante kilder som kan hjelpe deg videre. Dette er et fint utgangspunkt for å starte letingen.

Medlemsblad
Som medlem får du tilsendt medlemsbladet Slekt og Data fire ganger i året og du får tilgang til alle tidligere utgivelser. I tillegg lager flere av lokallagene egne lokale magasiner som alle medlemmer får tilgang til.

Andre medlemsfordeler
- Fulle medlemsrettigheter i DIS-Danmark, medlemsbladet leses på nett, rabatt på bøker.
- Gode medlemstilbud på bøker, anetavler og andre slektsrelaterte produkter i vår nettbutikk.

Velkommen som medlem!